http://adqcompany.com/prelaunch/
Tommone spämmi tuli meiliin. onko verkkomainontaa?
Ota käyttöön optimointi.comin logo | Tilaa RSS-syöte tai uutiskirje |
Muita linkkejä: Clicky | SEO työkalu SheerSEO |
VonTelkka kirjoitti:Mihinkähän tällä nyt sitten viitataan.
shovi kirjoitti:Villiä arvailua: yritysilme on ActiveArk-henkinen ja osoite on sama, joten melkeinpä luulisin että kyse on heidän tytäryhtiöstä.
micfire kirjoitti:Vähän voisitte ottaa sitä silmää käteen. Mailin alalaidassa on tosiaan osoite Pursimiehenkatu 26 C jossa majailee myös ActiveArk. Mystery solved. Tuskimpa buy.at nyt samassa rakennuksessa toimistoa pitää?
timore kirjoitti:Näitä syntyy nyt kuin sieniä sateella.
Näyttää, että ennen kesää olis ainakin neljä "uutta" verkostoa Suomessa. Osa tietenkin ollut jo pidempään täällä, mutta ilman minkäänlaista oikeaa panostusta.
Hyvä jos saadaan TD:lle vihdoin varteenotettavia kilpailijoita.
Paluu Muut mainokset ja mainostaminen
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa