Copywritingia englanniksi?

Verkkokirjoittaminen, tekstiä, copy, copywriting jne. Myös tekijänoikeudet.

Copywritingia englanniksi?

ViestiKirjoittaja MattiL » Ma Maalis 17, 2008 19:56

Mistähän saisi laadukasta ja edullista copywritingia englannin kielellä?

Esimerkiksi getafreelancer.com:ssa näyttäisi hinnat olevan melko alhaisia. Kenelläkään kokemuksia tästä sivustosta tai osaisitteko suositella muita sivustoja? Press releaseen olisin tekstiä nyt hakemassa. En näe järkeväksi lähteä sitä itse kirjoittamaan, etenkin kun suomenkielisistä lehdistötiedotteista on ammattilaisen kirjoittamana pelkästään hyviä kokemuksia. Englanninkielisessä tekstissä luulisi eron vain korostuvan.

Lopputulos on tottakai aina yksilöstä kiinni, mutta haluaisin kuulla jos löytyisi yleisiä näkemyksiä/kokemuksia asiasta.

Haluaisin kuulla myös jos löytyisi kokemuksia press release julkaisupaikoista. PRWeb taitaa olla melko lailla standardi, mutta olisiko muita sivustoja joita suosittelisitte tai pitäisi välttää?
MattiL
 
Viestit: 8
Liittynyt: Su Helmi 03, 2008 13:23

Re: Copywritingia englanniksi?

ViestiKirjoittaja Mantti » Ma Tammi 12, 2009 20:33

Liekkö vielä ajankohtainen aihe, mutta copylle löytyy kirjoittajia kun menet Digital Pointin foorumille ja sanot, että tällainen olisi tehtävä. Taksat monilla aika edulliset (dollareissa) ja referenssejä löytyy useimmilta. Halvinta ei tietenkään kannata ottaa, mutta kilpailu pitää hinnat kohtuullisina.
Mantti
 
Viestit: 109
Liittynyt: To Marras 06, 2008 19:47
Paikkakunta: Kuopio


Paluu Kirjoittaminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron