Blogikysely

Blogi kysely ja tutkimus

Tulokset ja raportti täältä.

 • Kysely on kaikille tarkoitettu eikä vain blogia pitäville
 • Anonyymit vastaukset. Kyselyssä ei tallenneta tietoja sinusta tai koneesta jolta vastasit
 • Kyselyn tulokset ovat kaikkien vapaasti saatavilla
 • Varoitus! Kysymyksessä voi esiintyä mm yhdyssanavirheitä :-)


  Saat myös mielellä markkinoida kyselyä kavereille, tutuille, työparillesi, blogissasi jne. Suurkiitokset mm Matille, Tuijalle ja Samille kyselyn "markkinoimisesta". Ja jos luulet että tällä kyselyllä haetaan Google PR:ää niin kehotan linkittämään kyselyyn käyttäen rel="nofollow" tagia sen sijaan että teette perustelemattomia syytöksiä :-).

  Optimointi.com:in blogikysely on "tutkimus" Suomen blogosfääristä, blogeista ja blogien lukijoista. Blogikysely noudattaa samoja piirteitä kun vastaavanlainen ruotsalainen blogikysely. Kysymykset ovat siis hyvin pitkälle samoja joita on ruotsalaisessa kyselyssä ja tämä syystä että kyselymme olisi jotenkin vertailukelpoinen.

  Tulokset julkaistaan tällä sivulla. Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä kysely bloggaajista tai kirjoitetaanko se blogaajia tai kenties blokaaja? Aiheesta bloggaaja vs blogaaja lisää täällä.

  blogikyselyBlogikysely on toteutettu yhteistyössä Webropol Oy:n kanssa. Webropol on tutkimustyöväline, jolla voit kartoittaa helposti, nopeasti ja edullisesti oman yrityksesi kehitystarpeet. Lisää verkkosivuilta.

  Tutustu optimointi.com:in palveluihin: Digitaalinen markkinointi eli mm hakusanamainonta.